Cursus paranormale gaven

U bent op zoek naar een Cursus paranormale gaven? Dan zit je hier goed.Een ‘déjà vu’, voorspellende dromen, helderziendheid… Zijn er zaken die zich aan het oog van de wetenschap onttrekken? De parapsychologie bestudeert paranormale verschijnselen waar geen wetenschappelijk bewijs voor is. Al eeuwenlang zijn er verhalen over bovennatuurlijke verschijnselen. Volgelingen van wereldgodsdiensten claimen dat stichters zoals Mozes, Boeddha, Jezus en Mohammed bijzondere gaven hadden en wonderen verrichtten.

Paranormale verschijnselen

Parapsychologie houdt zich bezig met paranormale verschijnselen, verschijnselen die naast het normale staan. Van een voorgevoel tot reïncarnatie en van voorspellende dromen tot telekinese.

De cursus Parapsychologie biedt een overzicht van paranormale verschijnselen. Behalve een historisch overzicht krijg je ook zicht op feiten en fabels. Welke wetenschappelijke bewijzen zijn er voor deze verschijnselen?

Leven na de dood

Van buitenzintuiglijke waarnemingen tot orakels, toeval en synchroniciteit: tijdens de cursus Parapsychologie komt alles aan bod. Ook leven na de dood en verschijningen zijn belangrijke onderwerpen voor een parapsycholoog.

Natuurlijk zijn veel mensen sceptisch. Tovenaars, goeroes, heksen, spoken, waar komen de verhalen vandaan? Wat is gebaseerd op feiten en wat is onzin?

Vorm je eigen mening en onderbouw deze met argumenten.

Bestudeer de geschiedenis van paranormale verschijnselen

Ontdek hoe oud verhalen over bijna-doodervaringen zijn of hoeveel kunstenaars in hun werk verwijzen naar paranormale verschijnselen. Leer welke culturen speciale krachten verbinden met dromen.

Meer over Cursus paranormale gaven

Hoe ook jij helderziendheid kunt ontwikkelen.
Er zijn veel mensen die met deze spirituele ofwel paranormale gave worden geboren het idee heerst ook dat je nu eenmaal helderziend bent en dat je dat niet kunt leren. We leven in een spirituele tijd waardoor er steeds meer helderzienden zijn dit verklaart ook dat er zoveel aandacht voor is en tv programmas over zijn. Er volgen nu 3 stappen die nodig zijn om helderziendheid te ontwikkelen. Het begint met persoonlijke ontwikkeling durf naar jezelf te kijken. Allemaal zijn we geboren met intuïtie, aanvoelen, voorgevoelens en een hele reeks andere zintuigen die we in de tijd van wetenschappelijke en technologische revolutie niet meer vertrouwen of gebruiken. Dit neemt niet weg dat wij dagelijks in onze omgeving signalen krijgen; we horen of zien ze helaas niet meer of kunnen ze niet plaatsen. In deze workshop Intuïtieve ontwikkeling leren we omgaan met deze gaven en leren we ze vooral toepassen in het dagelijks leven en op het welzijn van onszelf en onze omgeving. We doen dit aan de hand van oefeningen waar kort een duidende uitleg bij gegeven wordt. Sommige oefeningen kunnen ook thuis gedaan worden om je intuïtie aan te scherpen. Eén van de oefeningen zou kunnen zijn dat je leert aanvoelen of je ergens naartoe moet gaan of niet. Om daar informatie over te krijgen beeld je je de twee mogelijkheden in vb gaan of niet. Bij elk van de mogelijkheden komen gedachten, gevoelens, redenen, verlangens enz…. Neem deze waar in de beide gevallen en probeer daarna uit te maken wat gestuurd wordt vanuit je angsten of problemen en wat je innerlijke stem fluistert. Als je de informatie van je innerlijke stem volgt, zal je beslissing duidelijk zijn. Als je twijfelt, is het niet je innerlijke stem! Je kan alvast oefenen of je deze workshop Intuïtieve ontwikkeling wil volgen of niet. Neem rustig je tijd en beslis vanuit je kern.

Frederike.eu/

Iedereen beschikt over intuïtie. Door dit te ontwikkelen verruim je je bewustzijn en stimuleer je je spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei. Je kijk op het leven kan veranderen door een dieper besef van wie je bent en wat je kunt. Je (latent) aanwezige gaven/ talenten komen naar boven, ook als je denkt dat jij niet beschikt over deze gaven of talenten en dit nooit zal kunnen! Je zult ervaren dat het tegendeel waar is, dat je dit wel degelijk kunt en dat je tot veel meer in staat bent dan je zelf misschien voor mogelijk houdt.

Intuïtie kun je vergelijken met ons zesde zintuig: we hebben het allemaal; we zijn alleen ‘vergeten’ hoe we dit bewust kunnen gebruiken. Deze cursus is dan ook gedeeltelijk gericht op dit bewustwordingsproces. De bedoeling is niet alleen om je intuïtie verder te ontwikkelen, maar ook om er (meer) op te leren vertrouwen en hoe je het kunt toepassen in je dagelijkse bestaan. Uiteindelijk zijn wij spirituele wezens in een aards lichaam en door je intuïtie te ontwikkelen en toe te passen kun je beide kanten van jezelf – je spirituele kant en je aardse kant – in harmonie brengen. Daardoor zul je meer balans in je leven kunnen gaan ervaren. Je zult merken dat je je intuïtie op veel manieren kunt gebruiken om je leven aangenamer en vooral ook leuker te maken.

Tijdens deze cursus gaan we in op: geleidegidsen (inclusief een meditatie om je geleidegids te ontmoeten), aura’s & chakra’s (je zult ook aura’s leren waarnemen), aura & chakra healing, paranormaal genezen, psychometrie (helderziende waarnemingen aan de hand van foto’s & voorwerpen), contact met overledenen, kleursymboliek, pendelen en reïncarnatie & karma. Er komen diverse meditatie- en visualisatie-oefeningen aan bod. De cursus is een combinatie van theorie en praktijk; we bespreken eerst de theorie en gaan daar vervolgens mee aan de slag.

Cursus agenda Annemiek Douw.
Uiteraard zijn alle cursussen inclusief koffie, thee en overheerlijke lunch. Wil je op de wachtlijst geplaatst worden voor een cursus en/of geinformeerd worden zodra er een nieuwe datum beschikbaar is of er een plaatsje vrijkomt, dan kun je je hier inschrijven!

MarchienBakker Paranormale Lezingen.
Bijvoorbeeld bij u thuis. Cursussen intutieve ontwikkeling. In een cursus van avonden of zaterdagmiddagen wordt er in een kleine groep getraind hoe te leren voelen en omgaan met uw eigen intutie. Op het moment zijn er geen openbare paranormale sessies gepland.

Cursus paranormale gaven  volgen

Het is tijd voor jou om een stapje verder te gaan dan alleen je intuïtie gebruiken. Je wilt je paranormale gaven ontwikkelen, maar weet nog niet helemaal hoe je dit moet doen. Wat je wel weet is dat je meer in je hebt dan dit. Je voelt dat er iets verborgen is in je systeem: paranormale talenten die je wilt leren inzetten. Je wilt je contact met de spirituele wereld versterken, meer waarnemen dan je nu doet. Eigenlijk wil je meer dat alleen het ontwikkelen van je gaven voor jezelf. Je wilt anderen kunnen helpen met je gaven. Je wilt contact kunnen leggen met boven en de adviezen en informatie daar vandaan kunnen doorgeven aan anderen. Daarnaast wil je mensen kunnen ‘lezen’, je wilt ze kunnen doorgronden, zodat je ze aan kan reiken waar ze naar op zoek zijn in zichzelf.
Dit wil je omdat je weet hoeveel dit iemand kan helpen.

Cursus paranormale gaven  De Spirituele Beurs.
Gratis open les Intuïtieve ontwikkeling. Je bent van harte welkom om mee te doen op de gratis open les: Intuïtieve ontwikkeling. Deze avond maak je kennis met de docenten en wordt je. Energiewerk, Mindfulness, Workshop of cursus. Workshop droomduiding 2 ochtenden.

Cursus paranormale gaven Intuïtieve ontwikkeling een boeiende cursus door Brigitte van Lent.
Iedereen ontvangt indrukken en energieën van anderen en vanuit de kosmos. De vraag is; hoe weet je nu wat je ontvangt. In de cursus intuïtieve ontwikkeling ga je aan de slag met allerlei methoden om jouw intuïtie te begrijpen en te ontwikkelen.

Cursus paranormale gaven Intuïtieve ontwikkeling Bewust Balans.
14-6: tarot theorie en zelf een legging doen! Deze cursus is zeer geschikt voor je als.: je spiritualiteit en/of het paranormale interessant en misschien ook wel spannend vindt. je je intuïtie wilt gaan ontwikkelen. Je open minded bent en soms ook kritisch/nuchter.

Cursus paranormale gaven Praktijk Rigpa Cursus Mediumschap voor beginners.
Na afloop van deze cursus Mediumschap voor Beginners krijg je een certificaat als bewijs van deelname. Mediumschap voor gevorderden. Na het volgen van training medium voor beginners kun je ervoor kiezen om je mediumschap door te ontwikkelen. Zo kun je bij Praktijk Rigpa een training van een jaar volgen. Als je die hebt afgerond, kun je zelf aan de slag als medium. Je kunt voor paranormale lijnen gaan werken of je eigen praktijk opstarten.

bloom.be/astrologie